Set-up, ett hembesök
17 Feb, 2012

Nog har jag vetskap om detta men att det skulle göra så stor skillnad som det gjorde när som vi (Douglas, Peter och jag) nyligen besökte Lars-Erik för att lyssna/kolla hans system om vad som händer när som fina kablar (typ Pulse) koplas in i ett fint musiksystem.
Lars-Eriks system består av en Wadia 381i CD-spelare, en Roksan Platinum förförstärkare, ett Roksan Caspian M2 slutsteg och ett par STORA Audiovector högtalare.
Från att det inte fanns någon ljudbild värd namnet och att det faktiskt kändes ganska så tråkigt att lyssna på detta i grunden mkt fina musiksystem till det som vi åstadkom efter ett par timmars insats. Jaa. det var en otroligt stor skillnad. Det resultat som vi tillsammans ådstadkom var vi alla mkt mkt nöjda med.
Vår slutsats: Med en seriös och en professionell uppställning av högtalarna kan man förändra ljukaraktären totalt och få ett musiksystem att spela mkt mkt roligare och mer engagerande.
Vi är inte helt klara ännu med Lars-Eriks system. Vid nästa tillfälle så skall vi ge oss på fasen och strömmen. Det kan ni ge er fasen på.

Kent & Co

 

Publicerad av: Kent Melin
Kategori: Upplevelser