Flytt REA
29 Okt, 2017

Efter snart 20 år på Linnégatan 56 så flyttar butiken till en ny adress någon gång efter nyår. Men först så skall min mäklare hitta en. ny hyresgäst. Tills dess så fortsätter jag med min mission. Dvs att sprida välljud hemma hos andra musikälskare.

En kamrat Jan säger "det är ju en epok som försvinner när butiken flyttar" andra säger att jag är en legend i branschen. Och det kan jag nog hålla med om efter hela 46 år nu 2018. Ja båda sakerna tycker jag stämmer riktigt bra.
Jag startade min första HiFi-butik Best Sound på Upplandsgatan/Odenplan 1972. Därefter Boys´ Toys 1983 på Grev Turegatan som efter 5 år bytte namn till det nuvarande eleganta HiFi Art. Butiken på Linnégatan är egentligen helt fanttastisk om det inte vore som så att jag har så svårt för att slänga fina saker. Därför så kommer det inte bara att vara HiFi-produkter till salu innan flytten. 
Jag har betytt och gjort en hel del bra saker för många musikälskare och så klart så har jag gjort en del misstag som alla människor gör någon gång. Vad, kommer jag att skriva om lite senare. Både allt bra och även det mindre bra alltså.
REA ... ja, men bra priser kan man alltid få men passa på nu.

Köp Lyssna Känn & Njut 

Kent & Co 

Publicerad av: Kent Melin
Kategori: ALLMÄNT